Kennel Sourcils familiehunde,opdræt,hvalpe og udstillling af dværgschnauzer peber/salt,kennel,agility Breeder of Miniature Schnauzer pebber/salt, schnauzer,puppies,kennel,dwergschnauzer,zwergschnauzer


       


DKCH INTCH DKSCHS DCHVDH DCHPSK Sourcils Royal Deeside "Rosie"


Dob 11/3-06

ECH
Risepark 'N' Tajinastes
GBCH
Awesom's In The Mood With Risepark
USACH
Rampage's Representative
USACH
Awesom's Rampage Zarha
Risepark Blue Angel DKCH SCH
GBCH Malenda Master Blend At Risepark
Risepark Blues On Parade
DKCH INTCH
Sourcils Oh Happy Day
Sourcils King Creole DKCH SCH NORDCH KBHV98
Chelines El-Pescadilla
DKCH Sourcils Graceland
DKCH INTCH SCH DCHVDH DKLBSG KLBV05 Guldhund senior05
Sourcils Bouquet Garni
DKCH KLBCH INTCH VV92 KBHV90-91-93-96 PLSG94 PZSG94
Chipirrusquis Capitan Furilo
DKCH KLBCH INTCH BerlinSG LP1 LP2
Solimans Olga


Offspring :


Sourcils Captain Will Turner Skipper
Father : Sourcils Zincerely Yours
August 2011: Best In Show-Junior and first Certificate 
At the pictures 3 and 16 months old

 
Bakkeskue May 07 BOB and BIG2.        National Show Bornholm July 07 also BOB


Specialudstilling Hårlev Jan 08 BIM


National show Næstved 22/3-08 best bitch


International Show Neumünster 31/5-08 - again BOB.
Won Cacib and the German Certificates, CAC and VDH.

 
International Show Leiden 15/3-09 best bitch
Won Cacib and the Dutch CAC.


International Show Herning 19/9-2009 BOB, got the last cacib and became International Champion ! 
400 m kanin-slæbs-spor bestået 28/9-08 og 1000 m bestået 18/4-09

 
1000m bestået 16/5-10 og 4/9-10 - Blev Spor Champion.Midt i august 06 gik jeg tur med mine 4 hunde. Hundene er i snor på vej til Slotsparken. På modsatte fortov kom en gravhund gående. Lille Rosy på 5 måneder mener man skal hilse på alle, vi møder, så hun ville gerne over på den anden side. Snoren plejer at holde hende tilbage, men den dag knækkede halsbåndet, og hun løb over vejen. I det samme kom en bil forbi, den kunne ikke nå at standse, så BANG en lille hundekrop krummet sammen, rullende hen over vejen, hylende og skrigende.
Held i uheld, bilen efter ulykkesbilen blev kørt af en bekendt, der straks tilbød at køre os til dyrlæge. Dyrlæge - ja , men hvilken dyrlæge. Klokken var 17, vi ringede til de første 5, der alle havde telefon svarer på. Vi kørte nærmest i panik til den nærmeste dyrlæge konsultation. Hver gang vi kørte over noget ujævnt, skreg hunden. Heldigvis var klinikken ikke lukket helt endnu, så vi fik lov at komme ind. Rosy fik noget smertestillende , og vi fik besked om at komme igen næste dag (!)
Det syntes jeg ikke, jeg ville vente på, så vi kontaktede Helsinge Dyreklinik, der med det samme sagde : "Kom med hende". Røntgenbilledet viste, at venstre lårben var brækket 2 steder og underben et sted.
Rosy blev opereret næste dag og fik sat lårbenet sammen med et "søm". Underbensbruddet blev fikseret med en udvendig skinne. Hun blev sat i smertestillende og i antibiotisk behandling.
Hun kom hjem efter 1 uges indlæggelse. Skinnen på underbenet skulle skiftes hver uge og det foregik i bedøvelse, for den sad fast med tenso-plast. Den blev fjernet efter 3 uger. Da den var fjernet var knæleddet blevet stift, så hun måtte atter på overnatning hos dyrlægen. Sømmet i lårbenet blev fjernet efter 6 uger og allerede 5 dage efter gik hun bedre. 4 måneder efter gik hun normalt og uden at trække det mindste på benet. Hun er igen blevet den glade, friske hund hun var før ulykken.
   
Her ses bruddene - derefter ses bruddet fixeret med søm og cerclage tråde - og efter 6 uger er sømmet fjernet, kun cerclage trådene sidder tilbage.

 
Her ses Rosy med skinne og på det næste billede har hun fået skinnen af og genoptræningen er begyndt !Home/Forside
Opdateret d. 10.10.2011