Kennel Sourcils familiehunde,opdræt,hvalpe og udstillling af dværgschnauzer peber/salt,kennel,agility Breeder of Miniature Schnauzer pebber/salt, schnauzer,puppies,kennel,dwergschnauzer,zwergschnauzer


    Mine orkide'er
Catasetum tenebrosum St Frances AM/AOS
opnåede em bronce medalje til medlemsmødet i marts 2016


Dracula bella "Louise"

I efteråret 2010 købte jeg et delestykke af Per Alm's Dracula Bella. Efter lidt begyndervanskeligheder fik jeg den i blomst og tog den med på et møde i SOK - Sjællands orkide Klub. Dér erhvervede den en bronce medalje.
Planten er en jungleplante fra meget gamle dage og da den ikke havde været præsenteret for dommere før, og derved fået klonnavn syntes Per Alm, at jeg skulle have lov til at give den et. Han foreslog navnet --Dracula bella "Louise" - så det hedder den nu !Pragmepedilum bessea (Christina X Anette)
i blomst oktober 2014. Billedet er taget, da den var udstillet i Køge. Fotograf : H J Staugaard


 
Sl.Psycke "China" 1902
Planten fik sølv i 1970 i Bern.

Sl. Psyche (Soph. coccinea x Laelia cinnabarina), registered in 1902 by Charlesworth, was remade by Don Richardson in the late 1950s. The first AOS award was given in 1968. Since then, there have been six AOS awards to this grex.
(Ronald J. Midgett, PhD in the July 2000 issue of Orchids -- The magazine of the American Orchid Society)Pleione Tongariro (P. Versailles x P. speciosa)

Bulberne bragte jeg med til Danmark fra England i december 2011 og i februar 2012 kvitterede de 5 bulber med denne blomstring


 
Phaphiopedilum Pinochii

Købte jeg i Orkidehuset 3/2-10, i marts kom den første blomster stængel, hvorpå den ene blomst afløste den anden i mange måneder. På billede nr. 2, fra november 2012 ses næste bulbes blomstring med blomst nr 14 og bulbe nr tre har en ny blomsterstængel på vejRhyngostylis giganthae "Red"

Fik jeg af min dygtige og søde reservelæge Stella i februar 2012. Hun var kørt til Orkidegartneriet i Fredensborg og havde bedt om en orkide ikke alle andre havde. Nu venter jeg spændt på om den gentager blomstringen i 2013.


 
Slc. Hsin Buu Lady "Orchis"

købte jeg i Orkideimperiet efteråret 2010. Den voksede ud af potten i 2012 hvorfor den blev delt. Det skulle jeg ikke have gjort for i år kom der så kun en enkelt blomst. Nu er der heldigves en ny bulbe på vej ,så jeg håber på bedre blomstring til næste år. Den har en fløjlsagtig dybrød farve.


 
Phalanopsis hybrid

Fik jeg af Lise og Jesper, Kennel Grønqvist forår 2008. Den blomstrer næsten hele tiden, sætter sideskud og laver keiki'er og blomster uanfægtet videre. Smuk og utrolig blomstervillig


 
Habenaria medusae

På første billede som baby 21/4-13 og næste billede i fuld flor 6/9-13 med 12 blomster !

Opdateret d. 17.6.2016