Kennel Sourcils familiehunde,opdræt,hvalpe og udstillling af dværgschnauzer peber/salt,sort,sort/sølv,kennel,agility Breeder of Miniature Schnauzer pebber/salt, schnauzer,puppies,kennel,dwergschnauzer,zwergschnauzer


       

Gludsted Sporprøve i kaninslæb 13/5-12
Dommer : Grav-og vildtsporsdommer Dan Vestergaard


DKCH INTCH DCHVDH KBHV10 KLBCH KLBV11 DKKV11 Sourcils Xpelliarmus Potter
(ESCH GICH Risepark 'N' Tajinastes x INTCH DKCH SCH Sourcils My Precious )
bestod 1000 m kaninslæb med 1.pr.Sporprøve Silkeborg Vesterskov 4/9-10
Dommer : Ian Gottlieb


DKCH INTCH Sourcils Royal Deeside Rosie
bestod 1000 m. kaninslæb for 3.gang og blev SPOR CHAMPION og kan nu føje DKSCHS til sit CV.
DKCH Sourcils Xpelliarmus Potter
var til sin allerførste sporprøve og gik 400 m på 8 min og bestod med glans.Sporprøve Glusted 16/5-10
Dommer : Rikke Rasmussen


DKCH INTCH Sourcils Royal Deeside Rosie bestod 1000 m. for 2.gangSporprøve Glusted 18/4-09
Dommer : Anders Laigaard


DKCH Sourcils Royal Deeside Rosie bestod 1000 m. Sporet startede på den værst tænkelige måde, for da vi havde fået anvist startsted og retning, gik der pludselig en flok hjorte lige hen over sporet. De gjorde holdt i nærheden og stod bare der og duftede af vildt. Nå, men Rosie stak snuden i kaninsporet og gik da bare forbi de store dyr og fandt selvfølgelig sin kanin.Sporprøve Silkeborg Nordskov 28/9-08
Dommer : Rikke Rasmussen


400m kaninslæb
Debutanterne DKCH KLBCH DCHVDH DCHKLB BundesSg 2000 Guldhund senior04 Sourcils Adorable Duchess Duchess og DKCH Sourcils Royal Deeside Rosie bestod begge. Duchess gik sporet roligt og sindigt på 15 minutter ( man er jo 12½ år ) og Rosie på 7 minutter, 2 år ung og energisk, satte næsen i sporet og gik bare derudaf.
Når det går så godt er det ingen sag at stå op en søndag morgen kl 4 for at køre til Jylland.
På første træningsgang i kaninslæb, viste det sig, at gamle Duchess var den fødte sporhund.
I sommeren 2007 syntes jeg ikke det kunne være rigtigt, at jyderne skal have eneret på alt det sjove. Der var kun spor træning i Jylland. Det syntes Sussan heldigvis heller ikke. Så vi tilbød 8 omgængelige dværgschnauzer-ejere at komme på kursus i kaninslæb.
Den første udfordring var at fremskaffe en død kanin - med pels på. Jeg kontaktede nogle kaninopdrættere pr mail og én meldte tilbage, at jeg godt kunne købe en kanin hos ham. Glad og fro drog jeg af til Kaningården, hvor jeg blev vist om til kaninerne ude bag ved. Der var en hel væg af kaninbure, med nok 100 hvide, yndige kaniner. Avleren valgte en ud, den havde lange , hvide ører og en lyserød mimrende snude og lignede fuldstændig en kanin-star, der kunne spille hoved rollen som heltinde i en Disney film. Bare han nu ikke vrider halsen om på den, mens jeg står her, tænkte jeg. Det gjorde han heldigvis ikke, han tog en kølle og gik væk med den. Jeg hørte et bang og frem kom han igen, nu med en yndig, død kanin. Jeg betalte og fik den med hjem i en pose. Den blev puttet til hvile i kummefryseren.
Opdateret d. 14.5.2012